Nou èxit de la VII Campanya de Donació de Sang i Teixits

No ens cansarem de dir que el conjunt de persones que formen la comunitat d’Escola Sant Gervasi demostren una i altra vegada que els valors relacionats amb la generositat i la responsabilitat social estan ben integrats. I és que un any més la VII Campanya de Donació de Sang ha resultat ser tot un èxit.

Així doncs, el passat divendres 10 de febrer, 197 persones van donar sang, 41 de les quals per primer cop. Es van recollir, a més, 67 donacions de medul·la òssia, que era una de les novetats de la campanya d’aquest curs. Al llarg del dia, el menjador de l’Escola es va convertir, en jornada de matí i tarda, en un centre de donació de sang i medul·la. De fet, especialment a la tarda, la sala era un formiguer de gent que passava pels controls abans que els traiessin sang.

La campanya no hauria estat possible sense l’excel·lent tasca realitzada pels alumnes i tutors de 5è de Primària i de 2n d’ESO que al llarg de la jornada es van dedicar a participar com a voluntaris perquè tot sortís a la perfecció. Us recordem que la Campanya de Donació de Sang forma part d’un projecte que es canalitza, a través de les tutories i de les cooperatives d’alumnes dels cursos abans esmentats, i que comença amb un procés de formació en allò que significa donar sang per acabar en fer arribar el missatge a tota la comunitat de l’Escola perquè el dia de la donació vinguin a col·laborar en aquest projecte del qual tots n’estem tan orgullosos.

Podeu veure un reportatge que el Canal Vallès Visió ha realitzat sobre la VII Jornada de Donació de Sang. Feu clic aquí per visualitzar-lo