Una alumna de Batxillerat és 2n premi en els XXV Jocs Florals de les EscolesCoop

L’Elisabeth Llanos (1r de Batxillerat) ha obtingut el 2n premi en la categoria de Prosa Batxillerat en els XXV Jocs Florals que organitza la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya. En un acte celebrat fa uns dies al Caixaforum de Barcelona, 225 persones de les escoles cooperatives de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià van celebrar els XXV Jocs Florals de la Federació.

L’acte va comptar amb les intervencions del director de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, el senyor Joan Segarra; el director del Caixa Fòrum, el senyor Valentí Farràs i el va cloure el president de la FeCEC, el senyor Josep Maria López Fumat i el president del Consell Escolar de Catalunya, el senyor Lluís Font. La cerimònia de lliurament de premis va ser conduïda per l’actor i compositor Cisco Cruz que va recitar versos de la Joana Raspall, del Joan Vinyoli i de Guim Valls entre cada una de les categories de premiats. L’acte va comptar també amb l’actuació del cor infantil L’Esquellerinc.

En aquesta edició dels Jocs Florals han participat 19 escoles cooperatives membres del País Valencià, les Illes Balears i de Catalunya que han presentat 125 obres per a 54 premis convocats.

L’Elisabeth Llanos és la quarta de l’última fila començant per la dreta.