12 alumnes de l’Escola Sant Gervasi visiten el Parlament Europeu

Dotze alumnes de 1r de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi han viatjat a Estrasburg per debatre sobre drets humans amb joves de tot Europa i han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà la seu oficial del Parlament Europeu a Estrasburg i participar d’una jornada de simulació amb més de 500 estudiants dels 28 Estats membres de la Unió Europea.

Durant la sessió, que es va celebrar el passat divendres 6 d’octubre, els alumnes van poder treballar en comissions, arribar a acords, escollir els seus ponents o presentar resolucions davant tot l’hemicicle. Finalment, van votar les seves propostes en matèries tan diverses com la immigració, l’atur juvenil, el medi ambient o la seguretat. A més, els estudiants van participar en un torn obert de preguntes al vicepresident de la cambra, l’alemany Rainer Wieland.

El grup d’alumnes de Sant Gervasi ha viatjat a Estrasburg després que el seu vídeo sobre l’article 37 (medi ambient) fos escollit com un dels guanyadors de la XXIII edició del concurs Euroscola, que enguany s’ha dedicat a la Carta de Drets Fonamentals de la UE.