Dos mestres del Sant Gervasi viatgen al Camerun per visitar les escoles que hi tenim apadrinades

Fa unes setmanes dos professors de l’Escola, en Dídac Matencio (tutor de 3r de Primària) i en Vicens Pedron (professor de l’ESO) van visitar les escoles que tenim apadrinades a través de “Fem escola al Camerun” a l’extrem nord de Camerun. D’aquesta manera ambdós docents van poder constatar que el nivell d’escolarització de la zona continua essent molt baix, ja que van poden comprovar que encara hi ha desenes de nens en edat escolar pel carrer, fent petites feines com vendre gasolina, pidolar al mercat, transportar fusta o anar a buscar aigua al pou.

Malgrat tot i gràcies a l’aportació de les famílies i docents de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa es poden mantenir 18 aules i 18 professors que ofereixen les seves classes a uns 630 alumnes. En aquest moment s’estan reparant dues aules d’Educació Infantil a Blangoua i, a Blaram, s’haurien d’engegar unes reparacions al sostre i al paviment de l’Escola.

A part de tot el que s’està fent amb els fons recaptats a Mollet “Fem escola al Camerun” vol iniciar un nou projecte que consisteix a becar alguns alumnes de Primària de Blaram perquè puguin cursar la Secundària i el Batxillerat a l’Institut de Kousseri, relativament proper a la zona.

Aprofitem aquesta comunicació per demanar-vos el vostre suport per a aquesta causa tan lloable. Si encara no participeu en “Fem escola al Camerun” o voleu fer una aportació (el 80% d’aquesta desgrava a Hisenda) ho podeu fer clicant aquí.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *