Gerard Solé és la millor nota del Vallès Oriental i 3 expedients més entre els set millors

En Gerard Solé, veí de Parets i alumne de la nostra escola, és l’estudiant del Vallès Oriental amb més bona nota a les proves d’accés a la universitat (9,5), que combinada amb la nota del seu expedient acadèmic (10) li suposa una nota d’accés a la universitat de 9,8, una de les més elevades del país.

“Durant el curs m’he preparat molt, ja que més enllà del que hem treballat a classe també he fet molts exàmens de prova i de repàs tant a casa com a l’Escola”, explica en Gerard, qui assegura que el resultat ha sobrepassat les seves expectatives. En Gerard vol estudiar el grau de medicina a la Universitat de Barcelona amb la intenció de dedicar-se a l’especialitat de pediatria.

A l’èxit obtingut pel Gerard cal afegir que dels 7 millors expedients del Vallès Oriental tres més són d’alumnes de l’Escola: en Carlos Mora (9,10), la Cristina Andrés i la Maria Butjosa (9). Els alumnes amb notes superiors al 9 a les proves d’accés a la universitat seran rebuts i distingits el 18 de juliol per la consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz.