OFERTA CFGS

ESPAIS

Posem a disposició dels nostres alumnes un campus de 13.000 metres quadrats amb espais socials d’estudi i de treball: biblioteca i sales d’estudi cooperatiu obertes de les 8:00 del matí fins a les 20:00 hores de la tarda. També s’obren tallers i laboratoris a partir de les 17:00 hores tres dies a la setmana. Els alumnes disposen d’aules taller, laboratoris, plató, piscines, gimnàs i pistes esportives, espais equipats per tal de dur a terme les pràctiques.

MARCA PERSONAL

Formem en la creació d’una estratègia de marca personal i digital. Conscienciem sobre la identitat digital i el seu impacte en la carrera professional i treballem la creació d’un portfoli online que permeti acreditar les competències pròpies.

PROJECTE PEDAGÒGIC

  • Estudiar a l’Escola Sant Gervasi és bastant més que l’obtenció d’un títol ja que suposa formar part d’un grup d’estudiants i docents que disposen del millor clima i condicions per formar-se i per crear la seva pròpia marca personal per accedir al món laboral. A més, oferim als nostres alumnes dobles titulacions i formació DUAL garantida.
  • L’Àrea d’Empresa de l’Escola manté uns vincles permanents amb el teixit productiu. A partir d’aquest diàleg modelem els continguts dels cicles i posem en contacte els alumnes i les empreses (xerrades, formacions, pràctiques i borsa de treball).

SUPORT A L’ALUMNAT I FAMÍLIES

> ATENCIÓ INDIVIDUALITZADA tots els alumnes de Cicles Formatius disposen d’un tutor personal ja que considerem que el tracte personalitzat i proper amb els alumnes permet conèixer-ne les seves necessitats i oferir-los solucions per a millorar el seu benestar i les seves competències professionals.

> SUPORT ACADÈMIC – posem a disposició dels nostres alumnes un campus de 13.000 metres quadrats amb espais socials d’estudi i de treball: biblioteca, laboratoris i sales d’estudi cooperatiu obertes de les 8:00 del matí fins a les 20:00 hores de la tarda. També s’obren tallers a partir de les 17:00 hores tres dies a la setmana. 

> SUPORT PSICOPEDAGÒGIC – psicòlegs, pedagogs i logopedes formen un complet equip de seguiment de tots els alumnes i d’assessorament de docents i famílies.

> ENLLAÇ AMB L’EMPRESA – els alumnes i les famílies de Cicles Formatius compten amb la figura d’un orientador laboral per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb l’orientació professional. A més, hem establert convenis amb empreses i institucions del territori.

INTERNACIONALITZACIÓ

> NIVELLS D’ANGLÈS – en la matèria d’Anglès adaptem els alumnes en nivells en funció del seu domini de l’anglès oral i escrit. Preparem els nois i noies de Cicles Formatius perquè es presentin als exàmens oficials de Cambridge (PET, FIRST i ADVANCED).

> MATÈRIES EN ANGLÈS – Oferim unitats formatives d’anglès de més de 50 hores en cadascun dels dos cursos acadèmics. Volem orientar els nostres alumnes perquè entenguin la documentació tècnica com els manuals, seguir vídeotutorials de procediments elaborats o participar en una conversa sobre aspectes tècnics d’aquest sector.

> SEGONA LLENGUA – en el primer curs els alumnes poden estudiar a les tardes una segona llengua estrangera: Francès o Alemany. Aquest fet els obre la possibilitat de fer les pràctiques a l’empresa a França o Alemanya. Movem els alumnes que es preparin les proves oficials del DELF i GOETHE.

> ALUMNES MIT – acollim alumnes del prestigiós MIT (Massachusetts Institute of Technology) perquè facin classes al nostre alumnat i els ajudin amb l’anglès.

> ERASMUS + – participació dels nostres alumnes en projectes de col·laboració internacional.

DEMANEU VISITA PERSONALITZADA

  • Responsable del tractament: Escola Sant Gervasi, amb domicili a c/ de Sabadell no 41, 08100 Mollet del Vallès (Barcelona).
  • Finalitat del tractament: Atendre la seva sol·licitud.
  • Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santgervasi.org/politica-de-privacitat/